Младият палаткаджия Иван, който изчезна мистериозно преди повече от седмица, се е

...
Младият палаткаджия Иван, който изчезна мистериозно преди повече от седмица, се е
Коментари Харесай

Аутопсия разкри от какво е умрял палаткаджията Иван. Ще се шокирате от случилото се. Той е...

Младият палаткаджия Иван, който изчезна мистериозно преди повече от седмица, се е обесил, написа " Телеграф ".

Аутопсията посочила по безапелационен метод, че 28-годишният мъж се е самоубил. Клонът, на който завързал въжето, обаче се счупил, като при рухването се счупили няколко ребра на Йорданов. 

Травмата е настъпила след гибелта на Иван, осведомят от Министерство на вътрешните работи и правосъдна медицина. 

В хода на следствието станало ясно, че той е бил дрогиран, когато е звънял на татко си, като в началото го помислил за вуйна му, след това задавал въпроси са видеокасетка от детството му. 

Иван изчезна мистериозно, откакто отиде в региона на изоставеното военно отделение край варненското село Любен Каравелово. Там бил на палатка със свои другари. 

Те се уговорили в затворена група във " Facebook " да си създадат празненство в изоставената казарма. Бащата на Йорданов се тормозил от среднощното несъответстващо позвъняване на сина си и подаде информация на проверяващите да стартира търсене. 

Беше упоменато още, че младият мъж пратил координати на родителя си. Въпреки издирването обаче десетки служители на реда и доброволци не го откриха до понеделник вечерта. 

Жител на Любен Каравелово попаднал на тялото, откакто се прибирал от гората. Там събирал дърва за зимата. 

Тъй като познал младежа от фотосите по медиите, той неотложно споделил първо на кмета, а на собствен ред звъннал на 112. 

На място неотложно дошъл екип криминалисти, които почнали оглед.

При първичната инспекция по тялото на палаткаджията нямало никакви следи от принуждение. Чак аутопсията посочила, че той се е обесил, а към този момент откакто умрял тялото натежало на клона и се строполило на земята. 

При удара с почвата се счупили и няколко ребра на жертвата. Според локални хора в изоставеното отделение към 150 младежи са си организирали ваучър измежду природата. Местни описват, че предходната година са чували мощни звуци от подобен ваучър, а след това виждали младежи в леко несъответстващо положение.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР